Mijn favoriete recepten
  • Home
  • Recepten
    • Voorgerechten
    • Tapas en amuses
    • Hoofdgerechten
      • Vlees
      • Wild en gevogelte
      • Vegetarisch
      • Pasta
    • Bijgerechten
      • Aardappels, rijst en noedels
      • Groenten
    • Lunchgerechten
    • Nagerechten
    • Barbeque
      • Hoofdgerechten
      • Bijgerechten
    • Boters, sauzen, salsa's en dips
    • Kruidenmengsels
    • Marinades
  • Likeuren
    • Recepten
    • Tips & Tricks
    • Alcohol stoken
  • Fruit
    • Jams en confituren
  • Tips & trics
  • Zoeken
  • Start
  • Recepten
  • Hoofdgerechten
  • Wild en gevogelte

Hoofdgerechten - Wild en gevogelte

Layout mode
  • Kalkoenfilet met romige champignon-pestosaus

    Zorg er voor dat de pasta niet te gaar wordt. Door de romige saus is het ger3echt snel te 'smeuig'.

    Lees meer
  • Kip Tikka met avocado en komkommer

    De bij dit gerecht gebruikte kruidenmelange is ook heel goed zelf te maken. Lees hier het recept.

    Lees meer
  • Kipschotel met sperziebonen

    Dit gerecht kan heel goed met een tajine worden gemaakt (zie foto).

    Read more
  • Gevulde kalkoenfilet met mosterd-roomsaus

    Als je van een pittiger variant oud, kan je de kalkoen vullen met Camenbert.

    Lees meer
  • Italiaanse schnitzels met citroen

    De citroen maakt dat dit gerecht heerlijk fris is. Het recept kan ook met varkensschnitzels worden gemaakt.

    Read more

Mijn favoriete recepten

Copyright © 2023

Deze website is gemaakt door  logoHARPblauw lang web