WELKOM OP MIJN WEBSITE!
'Vroeger' had ik een ordner waar ik mijn recepten in bewaarde. Maar die begon zo uit te puilen, dat ik besloot deze recepten te gaan bewaren op deze website. Het is dus mijn persoonlijk archief geworden van mijn favoriete recepten, die niet persé door mijzelf zijn verzonnen.
Surf gerust rond en kijk of je iets van deze recepten kunt gebruiken. Alles op eigen risico natuurlijk :)
BRUNCH
Een verzorgde brunch is natuurlijk ook lekker als het geen Pasen is. Ik heb op deze website diverse kleine hapjes geplaatst voor een leuke brunch. Bijvangst: sommige hapjes kunnen ook heel goed bij een borrel.
KRUIDENMENGSELS
Ras-el-Hanout, Garam Marsala en andere kruidenmengsels kan je ook heel goed zelf maken. Dan weet je ook precies wat er in zit en dat is meestal geen of weinig zout.
BIJGERECHTEN?
Bijgerechten zijn in feite heerlijke hoofdgerechten. Oftewel: alle gerechten zijn 'gelijk'gerechten. Zeker als je wat extra aandacht besteed aan groenten en aardappelen.
Likeuren maken
Wie kent niet Baily's, Amaretto, of Grand Marnier? Allemaal heerlijke likeuren die je ook zelf kunt maken. De recepten die ik heb opgenomen in de likeurensector van deze website zijn in de loop der jaren aangepast en verfijnt. Een fantastische hobby!
Geniet er van, maar drink met mate!
Laatst toegevoegd
Whiskeysaus (met whiskey)
in Boters, sauzen, salsa's en dips
Whiskeysaus (met whiskey)
in Boters, sauzen, salsa's en dips
Watermeloensalade met munt en rode peper
in Groenten
Watermeloensalade met munt en rode peper
in Groenten
Warme zoetzure komkommer
in Groenten
Warme zoetzure komkommer
in Groenten
Tomaten met feta en salsa verde
in Groenten
Tomaten met feta en salsa verde
in Groenten
Vers, verser, verst!
Er gaat niets boven verse ingrediënten
met, als het even kan, een biologisch keurmerk.