Tomaten met feta en salsa verde

Tomaten met feta en salsa verde

Een gemakkelijk en snel te bereiden salade, dat bij elk recept past, maar ook zeer geschikt is als voor- en lunchgerecht.

Je kunt in plaats van de salsa verde ook een dressing maken van 3 el olijfolie, 1 el balsamico azijn met peper en zout. Garneer dat dan met enkele klein gescheurde blaadjes balsamico.

Ingrediënten

  • 2 tot 3 (stevige) trostomaten
  • 150 gr feta
  • 2 eetlepels salsa verde

Bereidingswijze

  • Tomaten wassen en in plakken snijden. Mooi rangschilkken op een bord.
  • Fêta met vork fijnprakken en over tomaten strooien.
  • Oversprenkelen met de salsa verde.

Related Articles

koksmuts rood met witte tekst

Sint Bernardusstraat 16
4741 RS  Hoeven

06-54340779
koken@lisettelangens.nl

 

Free Joomla templates by Ltheme