Watermeloensalade met munt en rode peper

Watermeloensalade met munt en rode peper

Een verassende, verfrissende salade voor een hoogzomerse barbecueavond.
Haal de salade zo laat mogelijk uit de koelkast. Hoe kouder geserveerd hoe lekkerder.

Ingredienten

1 kleine watermeloen
1 rode peper
½ zakje munt
1 citroen
2 el poedersuiker

Voorbereiden

Snijdt de watermeloen in stukken van 1½ cm.
Halveer de rode peper, verwijder de pitjes en snijdt ragfijn.
Ris de blaadjes van de munt en snijdt fijn.

Bereiden

Meng meloen met de pepers in een schaal en voeg naar smaak citroen en poedersuiker toe. Schaal afdekken en tot vlak voor gebruik in koelkast bewaren. 

 

 

Related Articles

koksmuts rood met witte tekst

Sint Bernardusstraat 16
4741 RS  Hoeven

06-54340779
koken@lisettelangens.nl

 

Free Joomla templates by Ltheme