Cajunkruiden

Cajunkruiden

Met Cajun wordt het deel van de bevolking van de Amerikaanse staat Louisiana bedoeld dat oorspronkelijk uit Acadië (Canada) afkomstig is. Behalve de bevolkingsgroep en hun woongebied wordt met de term ook hun taal, muziek en keuken aangeduid.

Ingredienten

Meer of minder maken kan in dezelfde verhouding.

  • 2 tl. uienpoeder
  • 2 tl. paprikapoeder
  • 2 tl. knoflookpoeder
  • 1 tl. gedroogde oregano
  • 1 tl. zwarte peper
  • 1 tl. cayennepeper
  • 1 tl. gedroogde basilicum
  • 1/2 tl. gedroogde tijm

Bereiden

Voeg alle ingrediënten in een vijzel en maal het fijn.
Bewaar de cajunkruiden koel en droog in een potje.

 



Related Articles

koksmuts rood met witte tekst

Sint Bernardusstraat 16
4741 RS  Hoeven

06-54340779
koken@lisettelangens.nl

 

Free Joomla templates by Ltheme